Bon Iver
Har aldrig hört talas om snubben, men jag fullkomligt älskar det!


Nu har jag planerat sommaren. (Vilket jag måste göra för att inte dö av tristess över regninga sommardagar, eller över att mina kära vänner åker iväg på alla festivaler. ) stay tuned!
& imorgon bär det av till Gbg igen med Erika, Emma och Elvira.


Skye


.
.
.Skye Stracke. är. vacker.
.
.
.

Friday's not that far away

Jag är lycklig, visst., det är bara den här känslan. Det är som att jag går och väntar på något. Att något ska hända eller att någon ska göra något, säga något.. Denna dumma, meningslösa, tomma känslan. När man minst anar så griper den tag i en. Jag vill bara att någon ska ruska på mig, väcka mig.


Medicin:
Coldplay - See you soon (acoustic)
The Perishers - Weekends
Iron and Wine - Fever dream
José Gonzalez - Hand on your heart
Leona Naess - Ballerina


Be my baby

Idag vaknade jag hos Emma, båda med halsont och bultande huvudvärk. Nu känns det som nålar i halsen, troligen kramade vi Erika för mycket igår. Så jag och Emma laddade upp med Eurobaguette, vattenmelon, sorbetglass och såg på favoritfilmen Dirty Dancing. Har förmodligen sett den för många gånger. Baby är snygg-snygg-snygg! Älskar kläderna. Slitna höga jeansshorts, ljusbeiga jeans, stora koftor, keds, knytna skjortor. Grymt iallfall!

Beiga jeans - Topshop  Randig tröja - Marc by Marc Jacobs  Vitt ribbat linne - Topshop  Vitt puffigt linne - oldnavy  Kjol - pret a portobello  Skor - Keds  Linne (Aprikos) - Acne  Shorts - Levis
baby

Beiga jeans - Topshop Randig tröja - Marc by Marc Jacobs Vitt ribbat linne - Topshop Jeansjacka - Amazon.com Vitt puffigt linne - oldnavy Kjol - pret a portobello Skor - Keds Linne (Aprikos) - Acne Shorts - Levis

Nu ska jag vila upp mig, för trots att halsflussen är på väg, så ska vi fara till Göteborg imorgon, för att Emma har hittat sina rosa drömskor. Dessutom SKA våra kroppar orka möta upp Lajnus, Erika, Mats och Philip på Liseberg.
K i d
ELVIRA


 Igår fyllde skitungen 16 år! Grattis Grattis Grattis!!! :D

 


Sex and the city


     


Vi såg satc, äntligen!! Den var L O V E L Y ♥kid

Silence

                           
                                           

Midsommar hos Sjöholdt.

Idag har jag jobbat och degat med Erika och Elvira. Vi åt Ben&Jerrys glass och drack te, såg på tre filmer: number 23(fyra av fem toasters), Lady in the water & Blood diamond. Erika gumman har halsfluss stackarn. Fast imorgon ska vi gå på bio iallfall. Du, jag, elvira & Emma!
peking laundry - soon be on her way


Neo Violence
Midsommar. Lite sol. Ett stycke vänner. Öl. Musik. Aa, ni andra kan ju ha kul i Smögen! haha
Förresten, jag har grubblat på var TTA har tagit vägen? Har blivit helt såld på dom, igen.

Ciao!

Dance I Said - DANCEGlada födelsedagsbarn, Grattis, Grattis, Grattis!
Kissie i sin nya fina My Little Pony mantelAnnelie var peppPaula & hennes engelsman
Jag och Oskar - som förövrigt är bästa killenEmma, Johanna & Erika - aka posarnaCrystal Castles och Ed Rec, någon?


♥ K I D ♥

Sommar, sommar, sommar


Cory Kennedy är ju grym, så det fick bli såhär, för Erika var inte nöjder med bilden. :)

Skolavslutning. Det var ovärt. Vi går i 10 minuter. Har skolavslutning i 15 min. Går hem. men hey, vi hade kul i sthlm med simon o alla andra. :DErika & Jag har en låt, som vi kallar våran. Den påminner om sommar & om Falkenberg. Det är precis vad jag vill ha nu!
Joseph Arthur - Honey & The Moon

Storebror


Andra sidan jordklotet är andra sidan jordklotet.
Saknar dig din gamle räv

Kom säger domKom & Köp!


Ska lunka omkring på Coop en sommar till.... Sjukt kul att det händer nåt nu iallfall, för det verkar som att man ska skriva kontrakt med Mouyo. HELT OK!!

♥  K   ♥   I   ♥  D  ♥


Legendskänslan!
Sufjan Stevens - Chicago (acoustic version)

Love Until We Bleed

Jag o Emma har gått runt i gbg o kollat på när erika shoppat idag. Men det är ju kul när det går bra för andra... :D

    EN dag kvar i skolan! Om jag forsätter som jag gjort hittils, så vill jag inte veta hur jag kommer sluta upp i 3:an. Sjukt, men roligt! & jag har haft Farväl Falkenberg på hjärnan i över en vecka nu, kanske borde göra nåt åt saken & hyra den. Ge den en chans!

Beroendeframkallande:
Kleerup feat. Lykke Li - Until We Bleed
Kid ♥

The local firm

image14image15


Från prekollektionen av ett nytt, svenskt, göteborgsbaserat märke(the local firm). Det här är väl de enda plaggen jag diggar.


Idag hade vi kulturdag hela dan i skolan; utställningar, film och uppträdanden. Neverstore spelade på skolgården... (synd att dom är så kassa bara) :D Men de va trevligt, soligt o gött!

K i d

Electric feel

Har pratat med Catrina Mäki från Cosmopolitan idag. Gratis tågresa till Sthlm och hotell den 12:e för mig och Erika. Jag är pepp pepp pepp! Ska shoppa äckligt mycket och knyta massa nya kontakter, verkligen bara suga åt mig allt!
image13

Här ska vi bo, Fjällgatan på Söder


 


RSS 2.0