Shut me up, gimme your moneycarin wester höst vinter 2008. fint ja.

Just gonna bust a kick it over here

Laddat ner cold war kids nya album loyalty to loyalty. Låter jävligt bra hittils!Det gör mig glad att TTA är i studio också.

Puss!

Let's all get fucked upMina nya älsklingar
Acnekavajen jag fick köpa av Phille
Halsduken från Indiska. Lite Kurzu på den!

Puss

Knockin’ Back the class eyes

Fjärde gången jag såg Håkan igår. Lite hype över honom i Göteborg kanske, men det var väldigt mysigt. Jag ringde upp massa randoms under konserten, så förlåt till er som känner sig träffade.
Runt fyra, fem inatt så satt jag och Philip på utkiksplatsen, uppe på Billingen. Vi käkade riskakor, drack ramlösa, såg ut över stan, pratade oväsentligheter och lyssnade på bach typ. Ones in a lifetime, tyckte Phille.
Ikväll ska jag till Ryd för att förtära alkoholhaltiga drycker med klassen.

The Metros - Talk About It
U N D E U X T R O I SWhere's my eiffeltorn @? Någon som vet?

T E C K T O N I K


Partytricket?
Wolfmother - Woman (MSTRKRFT remix)

"Tecktonik (also known as "tck","electro dance""vertigo", "Milky Way")appeared in France in 2000 in the outskirts of Paris in a nightclub called Metropolis"
W H A T T H E F U C K H A V E Y O U D O N E L A T E L Y

Hedi Slimane fashion diary

E Y E S C A N'T L O O K A T Y O U A N Y O T H E R W A YHedi Slimane Diary

It's cold and it's 5 h and 52 min 'til workDen här helgen känns mil lång. Jag har sovit i ett gammalt stall / kyrka i en skog ute i ingenstans, klättrat i träd med Philip, bowlat med kissie&co, druckit öl, druckit kaffe, gått på bio, jobbat, varit mordisk. Vem blir inte det titt som tätt?
Läste på Rodeo att Weekday ska slopa alla utomstående märken till våren, bara Weekdays egna märke blir kvar. Weekday ska skapa så kallade "one-off"-kollektioner med olika designers. Det kanske blir naiz.
Nä, nu ska jag koppla in en LP-spelare till min förstärkare. Det kanske också blir naiz.

Puss!

abundance

carre


Har skrivit en examinationsuppgift om dödsstraff i tre timmar och lyssnat på bon iver samtidigt. Ganska pepp... Men tada, Lina ringer och säger att det är häng hos henne. tack du!

puss!cure for misty mornings, let me stay in bed
elbow - puncture repair
kings of convenience - misread
och allt med Bon Iver och Angus & Julia Stone och Sufjan Stevens.


Sweet winter helloTyckte att det doftade vinter imorses när jag gick till skolan. Snart är det väl julafton, eller vad säger ni barn?( Gregory and the hawk - sweet winter hello )

pöss

cornflakes

Cravings. cravings cravings cravings cravings. Varm, snygg, gosig jacka. tidningar. ipod. päls. stickad tröja. latte.

Icouldwriteaboutbutterflies andheartbeatsLinn sa idag i skolan att vi alla kommer att sugas in i ett svart hål snart. Hon ville hem och äta glass med ananas och passa på att bajsa på skolans toalett, nu när vi ändå ska dö. Eller så ska "planeten
 x" kollidera med jorden 2012, eller med solen. Det ante mig. bannemig, ja!

Sigur Ros - Saeglopur


Som det kännsl0l l0l l0l l0l l0l !11!!!!!, så känns det. h3h3h3h3hh3h3hh3h3hh3h3 och sen känns detr som att stopp, rädda joppe död eller levande. och att skriva inlägg om hur man känner är idiotiskt faktist, för det kan ju missuppfattas och det är ju lite komiskt OCH jobbigt.J'aime Paris, dans mon imaginationIllustration: Carre
Några tjejer på handel ska starta ett företag, där de vill att jag ska göra tisch-tryck. Jag vet inte. Jag vet ingenting. Jag vet bara att nu ska jag dra på mig slitna, sköna jeans, hoppa i mina tygskor och träffa en vän.RSS 2.0