Not here, but in my mind

image11


image12

by Lovisa Burfitt.

Carrots help us see much better in the dark

joooo, har varit ute i naturen och byggt vindskydd och kokat vatten med spritkök hela dan. Toppen! Fast solen och vattnet gjorde ju sitt iofs.
Jobb-pengar-slösa, snart, snart snart! Är helt sjukt sugen på att shoppa. Beställde bruna linser igår, men annars har det inte kastats pengar på typ nåt. Det blir nog någon av dessa tees snart (från Weekday)


image7

Nu ska jag & Erika till Pim's!

♥ ♥ ♥

Be cool, stay in school

Idag är vårat musikvideoprojekt äntligen klart! Efter typ 3 månaders arbete. Jag erika o emma ska göra en till, bara för att vi har överflödigt mycket tid, ideer och humor. Så det blir till att sitta i indesign, illustrator, ps och adobe premiere i en vecka till.

Imorgon har Elin 18-års fest mitt ute på landet. Ska bli sjukt nice!


Och förövrigt så vann man designtävlingen! haha, nöjd man ääääääääär!

image5
image6
plåtning till folder


                                                                                          ♥ cheers ♥

Butterflies&Bees

Skönt med lov! Äntligen sol och värme ute. Longboard och långa kvällspromenader slår väl fan allt. Ferre hos erre med alla älsklingar just nu! Har hänt så sjukt mycket kul, men jag är ju inte så bra på att uppdatera. Mamma lyckades krascha datorn när jag var i Italien. Det var sjukt kul där. Bästa gänget svenskar som följde med. Saknar italienarna o allt kul vi gjorde. Vi är några som planerat o åka dit nästa sommar för att hälsa på alla igen. Nu ska jag dansa röven av elvira.
( förövrigt så har designtävlingen har inte avgjorts än )


Lite bilder från igår. Fint väder och fina vänner!

image2image3

♥ ♥ K i d ♥ ♥image4


RSS 2.0