Samma tid, samma stad

Nyss hemkommen från Stockholm igen. Jag, Elvira och Erika impuls åkte på torsdag kväll. Man måste göra sånt. Vi köpte lördagsbiljett till Popaganda och såg bland annat FAMILJEN, ceasars och bob hund. Bästa. Jag gillar våra nyfunna vänner. De är fina folk som kommer hit och hälsar på nästa helg. Här finns ju 2 Mcdonalds, en bowlinghall och 18 rulltrappor. DEN DU!Filip spelade skönaste låten som jag tokfastnat för.

Pil
Pil gillar mat, electro och att kombinera orange med blå.


Kid
Careless in our summerclothes


På fredag drar Jag, Kissie, Johanna, Jens, Emma, Elvira & Erika till Stockholm! Popaganda osånt. Jag har fått fetaste brännsåret på mitt ben också efter ett äventyr med Elvira. Nu ska jag till vårdcentralen.Cold War Kids - Hang me up to dry

Pussgreen grass
Från 7 -15 har jag tjänat caaaash .
Elvira. Kaffe. Cigaretter.


Fleet foxes - In the hot hot raysI drink too much and smoke too fast and this city's cleared my innocence


Thomas.klementsson.

Jag är trött. Sliten. Jag ska dansa ikväll. Vänner, vin och kräftor kanske.

SomedayJohanbergsten.blogg.se

Hej, min bror lever livet.

Låt<3

Jag är härmed inneboende hos Erika, diplomaten och optimisten.


                                                                                                        foto: Martin Vallin


Vampire Weekend - Cool BathIn 2080 I'll surely be dead, so don't look ahead, never look ahead


Yeasayer - 2080

Feathers

Jag hoppas verkligen, verkligen att det här trycket kommer i produktion.. Puss
Kid


Too Many Feelings At The Same TimeTripp till Göteborg med Philip, Elvira, Johan och Erika. Det var ju Tingsek som var huvudsyftet, och det syftet syftar på att det inte kan bli annat än nice. Det blev så att jag köpte nya skivan, fick den signerad med massa kärlek. Hihi!
"Stavar du med C eller K?"
"Haha, C".
"Bra, för det kan ju lätt bli Karré"Puss


Keds


We all love 'em
say halleluja!caroline säger: jos
phl säger: men det är ju helt rätt att skriva det så egentligen
caroline säger: sant
phl säger: muice
phl säger: så skiver man ju inte mos

Far below a furry moon

panik. feber. feber. ångest. feber. sömn.
The shins - Weird DevideHeart Full Of WineNyss hemkommen från Stockholm. Jag vill tillbaka. Jag vill ha kvällspromenader, varma ögon och skratt. Hösten känns för nära inpå och skolan borde inte vara inom räckhåll. Inte riktigt än.

kid

Mum

Idag fyller mor min år. Mat och Galenskaparna. Traditioner.Pappa & Mamma
(Klasse & Kärran)
Sweet Pretendersrockfoto.nu

FAVORITERNA!

Stod längst fram på Booka shade och Lykke li. Det var svettigt och hur jävla grymt som helst. Lykke li körde som vanligt Can I kick it och en vampire weekend cover..Cape cod kwassa kwassa tror jag minsann. Yeasayer var snuskigt bra live!! Ångrar att jag satt utanför området och drack vin istället för att se fleet foxes med Johanna. Det lär ha varit bra. Iron & Wine ger gåshud på hela kroppen, precis som José Gonzalez. Något av det bästa under festivalen var Okkervil River. TOT! Folk var helt galna på Buraka som systema. Det gillas. Jag och Emma dansade röven av oss.


kidFar out


Lightspeed Champion Christian Kjellvander Iron & Wine Kenge Kenge Mando Diao The Sonics Looptroop Rockers Franz Ferdinand Okkervil River Sonic Youth Grinderman The National Sigur Rós Yeasayer Buraka Som Sistema Joan As Police Woman José González The Bug Kelis Caesars Sahara Hotnights Frida Hyvönen Silverbullit N*E*R*D Fleet Foxes Lil’ Kim Håkan Hellström The Flaming Lips Booka Shade Neil Young Lykke Li

DÅ SES VI DÄR!15:49Tshirt. Lovisa Burfit. Shorts. MInimarket. Kavaj. Topshop. Skor. Converse. Klocka. Fredflare.com

kid


Sexsexsexy boyAir - Sexy boyva?

Jag har hängt backstage med E-type. Ska man skratta eller gråta?


VIP på Olstorps lada med 16 fotbollskillar från Sthlm. (och jag noterar att Christopher Hiding från Idol var med haha) Väl där blev det dansbandsmusik, öl i plastmuggar och E-type till 90-tals-discodans. Jag gick omkring med is i blicken. Jag var rädd och spyfärdig. Inte på grund av alkoholen utan på grund av männiksorna, doften, musiken. Vem har en seriöst hejdundrande kväll till Charlotte Perelli och Linda Bengtzing ekandes i öronen och fulla, lönnfeta, tunnhåriga gubbar med läderväst som följer dig med blicken?
Efterfesten var lyckad iallafall. Det var en intressant kväll minst sagt.


coco

elvis


Elvira. Iste. Täcke. Film

There and back again

OSLO 4 LAJFMusik och Corona på Huk med Marielle, Erika, Janina, Hannes, Simon, Kritsoffer, Kissie & Jens.


Båten ut till en ö med Janina och Erika.Chillout med Jens och Kissie i Jens systers lägenhet i Grunlykke. Nästa dag kom Johanna och då blev det stek på Huk igen. Jag och Erika tog en trikk (spårvagn) 30 min åt fel håll, så vi fick sitta i ytterligare en timme för att komma dit. woho!Dagen innan hemfärd så blev det häng på uteplatsen.Bärsbordet!

Kid
RSS 2.0